Weblog is verhuisd

Van gehuurd naar een eigen koophuis,
een eigen plek op het world wide web,
de inrichting is (nog) niet veranderd,
dus je voelt je onmiddellijk thuis.

Mijn weblog heeft een nieuw internetadres (url). Te zijner tijd ga ik daar een stukje website aanplakken met andere zaken dan mijn blogs. Trouwe bezoekers adviseer ik de snelkoppeling te veranderen in  http://careldemari.nl/weblog . Minder trouwe bezoekers mogen natuurlijk gewoon een snelkoppeling maken 😉 . Alle oude blogs zijn ook op het nieuwe adres te vinden, op deze plek komen geen nieuwe stukjes.

Wil je me blijven volgen? Klik dan op het nieuwe blog weer op de knop volgen en/of vraag een e-mailbericht (ook op het nieuwe), iedere keer dat er een nieuwe post is krijg je dan een melding.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s