Write on thursday WOT

Onbekend #WOT ’15-9

Er is gisteren teveel gebeurd. Dingen die ik kan vermelden, andere dingen die ik voor me houd (dat moet immers ook kunnen). Uit de eerste categorie, we hebben als bestuur van de SWOS onze nieuwe wethouder kennis laten maken met wie we zijn, waar we voor staan, hoe we onze nabije toekomst zien. Een bijeenkomst die hopelijk het begin is van een goede samenwerking, wij gaan er in ieder geval voor.
Gisteravond ook weer de eerste bijeenkomst van het kookgilde gehad. Wegens een operatie van de meesterkok had dit even stilgestaan maar nu kunnen we weer verder. Met een sterk gewijzigde groep maar daarom niet minder gezellig. Leuk gewerkt en heerlijk gegeten bovendien!
Maar allemaal te weinig om er een blog over te schrijven dus greep ik terug op mijn achtervang voor de donderdag, de WOT van Martha. Ik greep mis, de opdracht van vorige week stond nog bovenaan. Niet dat ik daaraan meegedaan had, ik zou alsnog dat onderwerp hebben kunnen kiezen. Heb ik niet gedaan, je zal het met dit niemendalletje moeten doen, vandaag.
Ondertussen ga ik op zoek naar een onderwerp voor morgen. In verband met de Crocusvakantie wordt dat geen praatje/ plaatje, het schilderen gaat vanavond niet door. Maar ik vind wel wat.

5 gedachten over “Onbekend #WOT ’15-9”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s