even serieus

E-mail voor koning klant

Mijn standaard e-mailadres loopt via KPN. Nu wil het geval dat die club de spelregels heeft veranderd. Niet dat ik daar behoefte aan had, zij kennelijk wel. Ik ben daar niet blij mee, zit niet te wachten op het maken van allerlei nieuwe instellingen die via vage instructies binnenkomen. Want, de uitgebreide handleiding kent allerlei verwijzingen die ik op mijn computer niet herken. Uiteindelijk ben ik zover dat ik mijn e-mail via het KPN-net wel binnen kan halen in de cloud maar (nog) niet in mijn outlook. En dat laatste wil ik wel want daar komen mails van mijn andere e-mailadressen ook binnen. En bovendien staat daar mijn archief en mijn adressenbestand. Andersom krijg ik die andere mailadressen niet in de cloud binnen in dezelfde omgeving.
Daar komt bij dat ik vandaag helemaal geen tijd heb om me in al die dingen te verdiepen. Als koning klant heb je je maar te voegen. Grrr!

Advertenties

5 gedachten over “E-mail voor koning klant”

  1. Je zou kunnen overwegen te bellen met KPN en zeggen, dat je een mooie aanbieding hebt gehad van Ziggo die alles kom installeren en bovendien een gratis monteur stuurt.
    Daar zijn kabelaanbieders heel gevoelig voor. Wellicht krijg je nu een aantrekkelijk aanbod voor korting of iemand die alles weer in orde brengt.
    Ik kan me je ergernis voorstellen, had het zelf ook bij de hand.

  2. Dit is dom, je moet toch gewoon bij je outlook kunnen komen. En wat die cloud betreft, daar heb ik geen erg goede verhalen overgehoord. Maar ik ben altijd maar weer blij dat ik 2 pc wonderen in mijn buurt heb….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s