mijn ervaring

Boer wil betere vrouw

Als ik het goed zag was de Goudse Schouwburg gisteravond weer eens tot de laatste stoel bezet. Het immens populaire televisieprogramma Boer zoekt vrouw zal daar mede debet aan geweest zijn. Joep Onderdelinden maakte een parodie op deze serie en dat bracht ons tot de keuze de voorstelling op te nemen in onze jaarlijkse selectie. Met het televisieprogramma  hebben we niets, we kijken, als we kijken, de zondagavond ergens anders naar. Maar aan Boer zoekt vrouw ontkomen kan alleen als je emigreert. Dus krijgen we er best wat van mee, via Twitter, via DWDD et cetera.
De toneelvoorstelling is hilarisch, we hebben weer heerlijk kunnen lachen. Bijna John Lantinghachtige taferelen, alleen wel veel subtieler. Misverstand op misverstand, onuitgesproken verwachtingen, tegen de verkeerde uitgesproken verwachtingen  en half uitgesproken verwachtingen , wat mis kan gaan gaat mis. En dit allemaal in een decor dat simpeler dan simpel, maar o zo doeltreffend is. Kortom, een feestavond.

2 gedachten over “Boer wil betere vrouw”

  1. Heel apart, dat je een feestavond had van een parodie op een programma, dat je nog nimmer op de TV zag. Alleen twitter en de DWDD waren de bronnen…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s