Valentijnsdag

roosIk wilde vanochtend mijn brievenbus, een exemplaar dat, om te voorkomen dat de postbezorger te ver moet lopen, aan de het eind van ons tuinpad staat, legen en ben rechtsomkeert gegaan. Even een rolkoffer gehaald, dat scheelt een hoop gesjouw.
Nog ben ik niet door de enorme berg heen, ik ben toch minstens zo populair als de populairste boer bij Boer zoekt vrouw. Daarbij komt dat ik om de haverklap gestoord wordt door bloemenbezorgers. Het huis staat vol ruikers en bloemstukken.
De uitnodigingen voor een dinertje heb ik op een apart stapeltje gelegd, zo te zien kan ik in ieder geval de rest van het jaar eens per week buiten de deur eten, met wisselend, doch charmant gezelschap. En dat terwijl ik nog niet halverwege de post ben. Ik vrees dan ook het een en ander af te moeten slaan, misschien kan ik een ander er blij mee maken.
Bedankt allemaal!

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

9 gedachten over “Valentijnsdag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s