Doet goed voorbeeld goed volgen?

wpid-cam00558.jpgHet geplaatste verkeersbord duidt op werkzaamheden, preciezer het verplaatsen van grond. Als het om door onze medemens uitgevoerde werkzaamheden zou gaan dan had ik het meteen begrepen. De mens gebruikt immers een schep om grond te verplaatsen. Ik kan evenwel geen activiteit in die richting ontdekken.
Het moet dan ook wel gaan over de graafwerkzaamheden die door meneer de mol worden uitgevoerd. Voor mij is evenwel de vraag wat er eerst was, het bord dat door de mol als aanmoediging gezien werd (hoewel, mollen zijn blind en gebruiken bovendien geen schep) of de molshopen die de overijverige wegarbeider ertoe gebracht hebben de weggebruiker op de werkzaamheden te wijzen?

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

6 thoughts on “Doet goed voorbeeld goed volgen?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s