Uiltje

scannen0001 - kopie
Ik weet het, het is nog winter. Maar na ons verblijf op Lanzarote heb ik het gevoel dat voor mij de lente mag komen. Dat we weer lekker een stukje kunnen fietsen. Dat we ook weer via een strategisch geplaatste webcam in vogelnesten kunnen kijken. Bij de ooievaar, de koolmees en de uil.
Gelukkig kan ik de natuur een beetje naar mijn hand zetten, creëer ik gewoon zelf een uilskuiken. In aquarel deze keer. Een jonkie dus nog.scannen0002 - kopie
En daarmee is de kop er weer af, de eerste van een nieuwe serie schilderlessen zit er weer op. Het was weer ouderwets gezellig en zo hoort het ook!
Ik had nog een half uurtje over, net genoeg om een tweede uiltje te schilderen, een op het formaat ansichtkaart. Daar verras ik maar eens een jarige mee.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

2 gedachten over “Uiltje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s