even serieus

De terugreis

Het zit er weer op, onze vakantie op Lanzarote. Vandaag wordt een dag van wachten en reizen. Om twaalf uur moeten we ons appartement verlaten hebben. Tegen drieën stappen we in de bus naar het vliegveld, rond middernacht of iets later hoop ik mijn auto terug te vinden, liefst zonder laag weg te krabben ijs.
Tijd dus voor een terugblik. Wat het weer betreft kan ik kort zijn, de eerste twee dagen waren lekker maar de rest zou ik het liefst aanduiden met de drie letters die we ook voor het vrouwelijk geslachtsdeel gebruiken. Wees niet bang dat we je straks de ogen uitsteken met onze zongebruinde lijven!
Maar er is gelukkig meer dan het weer. Het appartement dat we tien dagen bewoonden was prima. Wat een mens nodig heeft was er. Lekker ruim, prima bedden. We hebben heel wat kilometers gewandeld, onderweg heerlijk gegeten. We hebben leuke mensen ontmoet, gepland zowel als toevallig. Vanaf morgen gaan we weer in het normale ritme. De berg e-mails bekijken en weggooien of beantwoorden. De berg was veranderen in een berg strijkgoed, de berg strijkgoed wegwerken. Voorlopig geen tijd om me te vervelen. Wat zeg ik, de agenda raakt alweer behoorlijk gevuld.

Advertenties

4 gedachten over “De terugreis”

  1. Zo gaat dat hé… Je vertrekt op vakantie en als je terugkomt is het gewoon weer ‘business as usual’ 🙂 Maar dat wat je had kunnen ze je alvast niet meer afnemen 😉

  2. Goede Carel, Met enige verbazing neen ik er kennis van, dat je drie letters ter aanduiding van een vrouwelijk geslachtsdeel nodig had om aan te geven, dat je vakantie niet zo plezierig was.
    Maar, als ik het zo allemaal lees: Heerlijk gegeten, leuke mensen ontmoet, wandelingen gemaakt, kunst of kitsch gezien enz. enz. dan vraag ik me af, wat waren de ontberingen die je hebt geleden…..?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s