De kruimeldief

image
We vinden het heerlijk om in de vakantie het ontbijt buiten te nuttigen. Lekker voor het eigen appartement verse harde broodjes, kopje thee, sinaasappeltje. Die broodjes kruimelen natuurlijk een beetje aar even met de bezem erlangs en de boel is weer schoon. En voor die bezem hebben we dan nog ons personeel, je hebt vakantie of niet!
De kruimels deze week wachten niet op de Spaanse poetsvrouw. Een turkse tortel is haar voor. Brutaalweg drentelt hij vlak langs me heen op zoek naar de volgende kruimel. In no time is het terras schoongepikt. We hebben onze eigen kruimeldief!

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

3 gedachten over “De kruimeldief”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s