even serieus

Amsterdam-Brno-London-Amsterdam

We treffen het niet, vanochtend maar afspraak is afspraak. Of belofte maakt schuld, kies maar, maakt mij niet uit. We proberen zo weg te komen uit de Zilverstad, worden om ongeveer half negen in Hoek van Holland verwacht. Pech, is er twee jaar lang nauwelijks enige gladheid in ons land, nu kan het wel eens lastig worden. We zien wel, gaat het niet dan wenden we het steven, geen onnodige risico’ s.
Maar, laten we er maar vanuit gaan dat het lukt, dan zijn we over een uur bij de terminal van de ferry uit Harwich. Dan zien we onze oudste met zijn vriendin van boord komen. Dan zetten we hun fietsen op het fietsenrek en rijden we naar Amsterdam. Back home, voor Arjan, het einde van een rondreis van 20 maanden.
Want per 1 juni 2013 vertrok hij naar Brno in Tsjechië, liep daar al snel tegen de liefde van zijn leven aan. Hij volgde haar naar London, zij kreeg daar een carrièrekans. Hij volgde, de liefde hè. En binnen een maand had hij een mooie baan. Maar ze konden er niet wennen, er was onvoldoende tijd voor sociale contacten en juist dat hebben ze zo nodig.
Begin volgende maand begint hij weer bij zijn oude Amsterdamse werkgever, zij moet op zoek. De liefde, hè.
Maar vol goede moed beginnen ze opnieuw, nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Advertenties

9 gedachten over “Amsterdam-Brno-London-Amsterdam”

  1. Inmiddels weer thuis, Arjan en Eadoain op de achterbank tot in Schoonhoven. Reis is feilloos verlopen maar daarna ging er iets grondig mis. Maar goed, weer een onderwerp voor een volgend blog, moet je maar denken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s