Zet je zaak op de kaart

scannen0001Toen ik zaterdag thuiskwam van de nieuwjaarsbijeenkomst van a.s.r. trof ik een alleraardigst boekje in mijn brievenbus aan. Geruime tijd geleden had ik op een vraag van gewaardeerd twittercontact Elja Daae in mijn hoedanigheid van bestuurslid Stichting SWOS wat ervaring met social media gedeeld. Eerlijk gezegd was ik haar toezegging, mij een exemplaar toe te zenden glad vergeten. Verrassing dus!
Ik heb het niet getimed maar de suggestie dat je de tips in het boekje met een uurtje tot je genomen hebt zal aardig kloppen. De vertaling van de nuttige tips naar onze eigen Stichting is niet altijd eenvoudig maar er zitten er ook tussen die ik min of meer direct in kan zetten. En dat gaat dan ook gebeuren!
Bedankt Elja!

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

5 gedachten over “Zet je zaak op de kaart”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s