Business as usual

We hebben het weer gehad, vanaf vandaag ga ik het normale ritme weer in. Weer lekker aan de slag, weer twee keer in de week naar de sportschool, weer vergaderingen plannen, voorbereiden en beleven. Weer tijd voor mijn ochtendkrant en op tijd het avondeten op tafel. Weer op tijd mijn dagelijkse blog posten en straks weer lekker schilderen.
Saai? Welnee, de dagen en weken zitten vol afwisseling, met mij hoef je geen medelijden te hebben. En er wachten weer tal van leuke dingen en mooie ervaringen. Vandaag begint 2015 echt voor mij!

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

2 gedachten over “Business as usual”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s