50books

#50books ’15-1

Pff, het zit er op. Al die feestdagen, best leuk maar ook vermoeiend. En bij ons betekent het nog een week langer doorgaan die voor de meeste anderen. ‘Als Carels verjaardag geweest is kunnen we eindelijk weer overgaan tot de orde van de dag’, verzuchtte mijn moeder op Nieuwjaarsdag. Wel, ik heb haar wat kunnen helpen, mijn verjaardag gisteren al gevierd. Ik weet het, dat is de goden verzoeken, maar voor je moeder heb je toch veel, zo niet alles over.
En dus zit ik hier met een krat lege flessen die naar de glasbak moeten. En met de aan mezelf opgelegde opdracht elke dag een blog af te leveren. De inspiratie om een geschikt onderwerp te vinden ontbreekt. Maar gelukkig hebben we dan altijd nog #50books, vanaf deze week weer in de vertrouwde handen van Peter Pellenaars. Niet dat Martha het niet goed deed, hoor, begrijp me niet verkeerd!

Peter heeft de eerste vraag van dit nog prille jaar gesteld:

Heb jij jezelf een leesdoel gesteld voor 2015?

Dat is zoiets als vragen naar een goed voornemen en het enige goede voornemen dat ik sinds jaar en dag neem is geen goede voornemens meer te maken. Behalve dan dat ik op de oude vertrouwde en mij prima bevallende voet doorga. Het antwoord is dus nee, ik heb me geen leesdoel gesteld. Ik ben trouwens toch een heel onregelmatig lezer. Momenteel verdiep ik me in de geschiedenis van onze mooie Zilverstad en, straks, in de vakantie zal er wel weer wat luchtigs meegaan. Verder kijk ik niet vooruit.

2 gedachten over “#50books ’15-1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s