Gevloerd

Het was gezellig, daar niet van. Maar ook weer lang genoeg. Vandaag hebben we de ruimte op een andere manier nodig. En dus heb ik hem afgetuigd. Dat klinkt niet vriendelijk, afgetuigd. Dat klinkt zelfs behoorlijk agressief en zo bedoel ik het niet. Maar ja, als hij eerst opgetuigd is moet hij nu weer afgetuigd worden.
En nu ligt hij gevloerd in de achtertuin. Zijn piek eraf, zonder ballen.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

8 gedachten over “Gevloerd”

  1. Hij staat er nog prachtig bij. Dankzij een bakje water waar de stam in staat. Echt, nog geen naald gevallen. En dat terwijl het een krijgertje is (na heel veel boodschappen bij een groothandel). Ik weet niet of ie drie Koningen gaat halen, maar het weekend overleeft ie ruim!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s