even serieus

Kom maar op, 2015

Ik heb er zin in, een nieuw jaar!
Geen goede voornemens, althans, geen nieuwe. Ik ga lekker door waar ik mee bezig ben. Dat bevalt me prima! De eerste vakantie is alweer geboekt, een dag of tien zon in de koude wintermaanden.
Arjan en Eadaoin komen in Amsterdam wonen. Die zien we daardoor hopelijk wat vaker, kunnen we af en toe weer eens met het complete gezin zijn. Rolan leert het komende jaar lopen en kletsen, dat zal de nodige reuring geven.

De organisatie van de bijeenkomsten voor de senioren van a.s.r. komt weer voor een deel voor mijn rekening. De SWOS viert haar tweede lustrum en ideeën om dat uitgebreid te vieren moeten al snel in projecten omgezet worden.

Ik ben van plan dagelijks te blijven bloggen. Mijn weblog krijgt daarbij wel een nieuw smoel maar zal voor mijn trouwe volgers al snel weer herkenbaar zijn. Daarnaast zal er van tijd tot tijd weer een nieuw schilderwerkje het licht zien.
En onze museumjaarkaart gaat ons nog heel wat mooie momenten geven.

Als tegenhanger voor de pret het serieuze werk. Met plezier ga ik weer een jaar werken voor de Stichting SWOS, er liggen nog wat uitdagingen te wachten. Veranderde WMO en participatiewet zullen van ons vragen alert te blijven. De gemeentelijke herindeling vereist het bouwen aan een nieuw netwerk, nieuwe relaties aangaan. Met de zusterorganisaties in Krimpenerwaard gaan we op weg naar een vergelijkbaar aanbod per woonkern. Het houdt me scherp en ik krijg er heel veel voor terug.

Tal van onverwachte gebeurtenissen zullen er plaatsvinden, leuke, verdrietige, wie weet wat er in het verschiet ligt. Daar is nog nauwelijks op in te spelen, we zullen het meemaken.
Als we maar gezond blijven wordt ook 2015 een mooi jaar. En dat is wat we ook jullie en je dierbaren toewensen! Ik toost daarop, vannacht, als de klok de stap naar 2015 maakt. Doe je mee?

Advertenties

11 gedachten over “Kom maar op, 2015”

      1. mjammie, even kijken hoe we het organiseren mijn broer viert ook die dag zijn verjaardag. Je hoort nog van ons.

  1. Prachtig vooruitzicht! Ik wens dat het weer een succesvol en leuk jaar wordt en dat we dat mogen meemaken, zowel via de weblog als “live”!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s