Sneeuw

scannen0003 Ik kan er niet goed tegen, sneeuw. Ik vind het saai, eentonig. De aanblik is al snel troosteloos. Het begint misschien nog wel mooi maagdelijk maar al snel verwordt het tot blubbersporen en grauwheid. Bovendien belemmert het het vrije bewegen. De straten zijn tijdelijk onbegaanbaar, hetzij door gladheid, hetzij door weggebruikers die niet weten om te gaan met die gladheid.
Nee, geef mij maar kleur in dit leven!

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

6 gedachten over “Sneeuw”

  1. een dag is wat mij bertreft al te lang. vind het ook allemaal maar niks. Heb nu wel het voordeel .ik hoef er niet meer dooheen, dus zit lekker in mij holletje te wachten tot al die chaos over is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s