even serieus

Doe mee

De afgelopen week hebben verschillende bloggers ideeën uitgewisseld om in een blogestafette een of meer goede doelen te steunen. Eén van die bloggers is Peter en hij publiceerde Kerstavond deze post: DOE MEE

Peter vraagt aandacht (en geld) voor One World. Ik steun zijn oproep van ganser harte. Maar ik heb een ander goed doel en daar maak ik zo meteen €20,- aan over. DOE MEE!!! Onder zijn blog vermeld hij met link wie meedoet aan de estafette dus daar tref je een groeiend overzicht.

Ik volg een andere blogger, Ruud. In eerste instantie wilde ik mijn goede doel dicht bij huis zoeken. En, anders dan gedacht vond ik het daar ook. Een jongetje, hier in de buurt, heeft kanker, een lijdensweg, zowel voor hem als voor de rest van het gezin. Van zijn opa hoorde ik dat ze deze dagen met het gezin naar Drenthe zijn, op uitnodiging van Kika Kinderkankerfonds. Prachtig, even eruit, even in een andere omgeving! Kika kan dat niet doen zonder financiële steun. En, ook heel belangrijk, Kika steunt onderzoek financieel. Onderzoek naar de mogelijkheden de ziekte te bestrijden, zo mogelijk uit te bannen. Dus, doe mee, met een blogje maar in ieder geval met een donatie!

11 gedachten over “Doe mee”

  1. Pingback: Doe mee | PETEPEL
    1. ieder huisje heeft zijn kruisje maar deze is wel groot.
      Dochter van vrienden van ons doet, gefinancierd door zo’n organisatie (KWF, dacht ik) in Parijs. Heel belangrijk en veelbelovend werk.

  2. Mooi initiatief 🙂 Zoals ik al bij de beide heren aangaf geven wij doorgaans aan 4 organisaties jaarlijks 30€ – eentje per kwartaal. Al glippen er hier en daar nog wel jaarlijkse acties tussen zoals music for life, de voedselbank met een voedselpakket, enzo… 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s