even serieus, SWOS

Kerstavond 2014

Kerstavond 2014, het is niet gelukt. De geportretteerde in het levensboek dat ik onlangs geschreven heb wordt Tweede Kerstdag 84 jaar oud. Het was de bedoeling dat ze dan, op haar verjaarspartijtje, aan de familie het boek zou kunnen laten zien. Jammer, verkeerd gelopen. Het boek was 11 december klaar en door de drukker op de post gedaan. Helaas, met het verkeerde adres. De ontvanger heeft het geretourneerd, niet voor hem bestemd. Maar daarmee is het uit zicht geraakt. Toen we erachter kwamen was het te laat, er is afgelopen maandag een nieuwe opdracht gegeven maar dat is natuurlijk niet meer op tijd voor de verjaardag. “Wat in het vat zit verzuurt niet”, zei ze, toch enigszins teleurgesteld.

Kerstavond 2014, we hebben de televisie even aangezet, NPO 3, benieuwd naar de voorlopige eindstand van Serious Request. Ik heb er dit jaar niet veel van meegekregen, eigen schuld, maar ik kan er niet mee zitten. Te druk met andere dingen, dit gaat toch wel door.
Maar weer een mooi bedrag  12.380.438 euro voor een goed doel, Kerstavond 2014, het is weer gelukt!

En laten we eerlijk zijn, zo’n goed doel is toch gewoon meegenomen, al hoeft het niet met Kerstmis in de aandacht komen.

Advertenties

3 gedachten over “Kerstavond 2014”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s