Ierse gastvrijheid

We zitten een paar dagen in Dublin. Gisteren aangekomen na een korte vlucht, op mijn horloge iets meer dan een half  uur. Woensdag terug wordt dat tweeëneenhalf uur, de zit is er niet langer om. Arjan en Eadaoin wachtten ons op in na een ritje van een minuut of twintig konden we kennis maken met haar ouders. Vervolgens ben ik de tel kwijtgeraakt, half Ierland, of tenminste half Dublin kwam langs om ons te zien. De avond werd nog heel gezellig, Ierse liederen zingen en dat soort dingen. Ze doen dat dus niet alleen in de pub!
Tegen twaalven trokken wij ons terug, min of meer uitgeput. Wat wil je ook, om zes uur op, een reis, veel indrukken, constant aan het vertalen, maar heel leuk!
Vandaag en morgen gaan we de stad bekijken. Dit wordt geen vakantie om uit te rusten.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

8 gedachten over “Ierse gastvrijheid”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s