Die wil ik!

scannen0001Vanaf komende zaterdag is in de Schoonhovense boekhandels een uitgave verkrijgbaar over de stadsbestuurders die in de acht eeuwen dat de stad inmiddels bestaat hun sporen hebben achtergelaten. Het boek wordt uitgegeven omdat de Zilverstad per 1 januari aanstaande ophoudt te bestaan als zelfstandige gemeente.
Acht eeuwen. en rond het ontstaan van ons land, de eenwording der Zeven Provinciën, de Staten Generaal, was Schoonhoven heel belangrijk. Daar is nu weinig van over, behalve dan dat het de enige stad in Nederland is met een opleiding voor edelsmeden.
Maar het is en blijft een mooi Hollands stadje en mogelijk haal ik uit het nieuwe boek wel weer mogelijkheden om de serie Het witte huis aan de Voorhaven verder uit te bouwen. 
Voorlopig kost het boek slechts zeven euro, de rest subsidieert de gemeente. Vanaf medio januari wordt dat dertig euro. Ik moet er dus op tijd bij zijn.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

2 gedachten over “Die wil ik!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s