Brr, winter

wintermolen0001 Sjaal om, handschoenen aan en lekker een stukje wandelen. De sneeuw kraakt onder de schoenen, vandaag vers gevallen. Niet veel, een lichte sluier ligt over het land. Op het dak van de schuur blijft het liggen, als poedersuiker op een oliebol. De lucht kleurt oranje, de zon houdt het bijna voor gezien. Ik moet doorstappen om voor donker thuis te zijn, de warme kachel op te zoeken. Maar het was weer heerlijk!

De aquarel heb ik afgelopen donderdag gemaakt.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

8 gedachten over “Brr, winter”

  1. He gelukkig, dus deze komt niet bij mij op de piano terecht. Dat kan trouwens ook niet, hij staat er nog steeds. Maar deze inderdaad errug mooi. Heeft het gesneeuwd bij jullie ????????????? Wij hebben vanmiddag gewandeld, winterjas aan maar open………… zonnetje erbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s