Extra vrije tijd

De gemeentelijke herindeling die leidt tot de nieuwe gemeente Krimpenerwaard levert mij nu ook wat extra vrije uurtjes. Dat als tegenhanger voor al de extra uren die we moeten steken in de organisatie van het welzijnswerk in de nieuwe gemeente.
Sinds enige tijd ben ik, nee, ik moet nu zeggen was ik lid van de PBO van RTV Zilverstad. PBO staat voor programmabeleidbepalend orgaan, een wettelijk verplicht orgaan bij lokale omroepen. Qua samenstelling moet deze club een afspiegeling zijn van de bevolking, iedereen zou zich vertegenwoordigd moeten voelen. Maar RTV Zilverstad bestaat 1 januari aanstaande niet meer, is dan opgegaan in RTV Krimpenerwaard. En die organisatie krijgt weer haar eigen PBO.
En zo heb ik jaarlijks drie maal anderhalf uur minder te vergaderen. Maar eens kijken hoe ik dat gat moet gaan vullen!

O ja, even kijken of ik mijn LinkedIn-profiel moet aanpassen 😉

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

6 thoughts on “Extra vrije tijd”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s