even serieus

Alweer december

Nog een paar weken en dan is ook 2014 weer geschiedenis. Het jaar vliegt weer voorbij. Ik heb zelfs het idee dat dat steeds sneller gaat. Dat kan natuurlijk omdat het perspectief verandert. Een jaar is relatief steeds minder van een in jaren toenemend mensenleven. Dus, op den duur zou je kunnen denken, wat stellen 365 dagen nu uiteindelijk voor, ik heb dat al meer dan zestig keer meegemaakt.
Of het ligt aan de hoeveelheid informatie die je op je afkrijgt. Er is dit jaar ontzettend veel gebeurd, kijk maar naar het jaaroverzicht van het journaal, binnenkort ongetwijfeld weer op de buis. Goh, was dat dit jaar, jee, is die ook al dood, heb ik toch gemist.
Ik hou het voor mij er voorlopig maar op dat ik mijn jaar steeds weer weet te vullen. Met nuttige dingen, met aangename zaken. Zolang je de verveling buiten de deur weet te houden of, in mijn geval prioriteiten moet stellen in de gevraagde activiteiten, ach, dan vliegt de tijd! Ik ben er blij mee!

Advertenties

4 gedachten over “Alweer december”

  1. Helemaal mee eens. Gelukkig zijn we van een generatie, die veel mogelijkheden heeft om de dag leuk en zinvol door te brengen: reizen, vrijwilligerswerk, internet, ……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s