Aan de slag, Pumbo!

Het is zover, het levensboek dat ik zou schrijven is geschreven. Ik doe daar wat langer over dan de meeste vrijwillige schrijvers, ik heb evengoed wel een volle agenda. Maar dat is niet belangrijk, waar het om gaat is dat er tevredenheid is over het resultaat. Vooral bij de geportretteerde maar als schrijver wil je toch ook wel voldoening ervaren. Geslaagd mag ik wel zeggen!
Na wat terechte opmerkingen van de redactrice, enige e-mails heen en weer, wat gekluns met format en geschuif met foto’s is het eindresultaat daar. Wat mij betreft, het mag er wezen!
Aan printing-on-demand drukker Pumbo de opdracht er iets moois van te maken. Dat is hen wel toevertrouwd, de eerder daar geprinte levensboeken zien er prachtig uit. En eerder, mijn Marokkaans koken en andere verhalen hebben ze ook geleverd. Een beetje reclame, mag dat?

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

8 gedachten over “Aan de slag, Pumbo!”

  1. Mooi werk heb je weer geleverd en als het resultaat dan gezien mag worden is reclame best op zijn plaats, daar kan een ander zijn voordeel mee doen toch. Ik geloof in mond op mond reclame.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s