Bermuda driehoek

De Bermuda driehoek, zegt Wikipedia, is een denkbeeldige plek tussen Miami, de Bermuda’s en Puerto Rico. Er wil daar nog wel eens wat verdwijnen, heb ik begrepen. Of dat tijdgebonden is weet ik niet maar de gebeurtenissen gisteren, Halloween, in onze eigen Krimpenerwaard doen anders vermoeden.

Gisternacht, rond half twee  raakte in de in oprichting zijnde nieuwe gemeente een auto te water. Water genoeg, kan gebeuren. Hulpdiensten, waaronder een duikersteam van de brandweer hebben uren zonder succes gezocht naar een mogelijk bij het ongeval betrokken fietser. Nog geen twintig uur later raakt er een auto aan de rand van de Zilverstad in de Botersloot. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter en duikers van de brandweer gaan op zoek. Resultaat? Niets gevonden! Dat was gisteren, Schoonhoven was omgedoopt in Spookhoven. Het mag dan vandaag geen Halloween meer  zijn maar ik blijf wel even uit de buurt van het water. Want waarom zou je het in de Cariben  mijden om het in het Hart van Holland alsnog tegen te komen. En ik ben benieuwd wie we straks gaan missen!

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

6 gedachten over “Bermuda driehoek”

  1. vanacht om 24.30 uur kwam een brandweerauto met veel geweld en lawaai de oude haven oprijden, er zou iemand/iets in gevallen zijn…..Niets gevonden …en echt gebeurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s