geloof me maar

Bijna halloween

Dat ik daarover begin, ik begrijp best dat het je verbaast. Hoe vaak geef ik niet aan dat ik niets met ‘iedereen doet het’ te maken wil hebben, Heel Holland bakt is voor mij geen reden te gaan bakken, heel Nederland leest, prima maar dan toch niet omdat er een clubje is dat vindt dat dat moet, en dan vooral een vlucht regenwulpen van Maarten ’t Hart. Ik heb het gelezen hoor, ver voor ik grijze haren kreeg. Secretaressendag, dierendag, vaderdag, hou op!
Maar waarom dan wel Halloween? Goeie vraag, ik weet het niet. Weet je wat, ik besteed er ook gewoon geen aandacht aan, komende vrijdag. Maar in mijn hoofd groeit wel een spookverhaal dat omstreeks die datum het levenslicht gaat zien. Of nee, dat kan helemaal niet, het zou spoken enorm afschrikken, het levenslicht zien. Nou  ja, je ziet maar!

Advertenties

9 gedachten over “Bijna halloween”

  1. ik heb veel met tradities en zelfs wel met de viering ervan maar heb Halloween nooit iets gevonden,
    Akelige gewoonte, en zeker in deze tijden van verschrikkingen op straat, met of zonder bijl, hou ik mijn hart vast wie er deze Halloween los gaan en bij wie het laatste afsminken in het mortuarium gaat gebeuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s