Wintertijd

Ik heb een drukke nacht achter de rug. Twee keer passeerde het uur van twee naar drie en dat heb ik maar benut. De eerste keer was ik nadrukkelijk aanwezig in mijn stamkroeg. Wat extra druk, iedereen moest na kunnen vertellen dat ik er was. De tweede keer heb ik iets gedaan wat ik hier niet ga opbiechten, dan is dat alibi dat ik eerder opbouwde helemaal waardeloos. Hou het er maar op dat ik liever niet langdurig achter de tralies verdwijn, meer hoef je niet te weten.

Zo werkt het vast niet al vraag ik me af hoe men bij vastlegging van welk noodzakelijk gegeven dan ook de tijdsaanduiding in beide uren onderscheidt. Een ongeval in het eerste uur tussen twee en drie moet toch een andere tijd meekrijgen dan een ongeval dat op dezelfde plek, een uur later. Wie het weet mag het zeggen!
Tja, waar een mens al niet mee bezig kan zijn.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

5 thoughts on “Wintertijd”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s