Herfst, ik wil herfst!

Ik heb er geen tijd meer voor, dat mooie weer. Er blijft langzamerhand echt teveel werk liggen. Werk dat ik voor me uitschuif omdat ik liever buiten speel. Oh, sorry, nee dat is het niet, ik geef andere dingen prioriteit. Zonder gekheid, er blijven dingen liggen door het aanhoudende mooie weer. Maar als ik de weermannen en -vrouwen mag geloven dan kan ik de komende dagen vooral achter computer en telefoon zitten. En ik kan me voorbereiden op een nieuwe ‘Warhol’. Ook dat is nodig
De komende week moet, kan en ga ik dus aan het werk!

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

7 thoughts on “Herfst, ik wil herfst!”

  1. Ook ik voel sterk de aandrang om met mooi weer naar buiten te gaan. Afgelopen weekend leek het wel weer zomer. Ik ben er dol op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s