Laatste zomerdag?

We hebben gisteren nog maar even geprofiteerd van het mooie weer, misschien wel de laatste kans dit jaar. Al weet je het nooit, vorig jaar fietsten we eind oktober nog bij de Loonse en Drunense duinen. Vandaag even een stukje langs de Noordzee, echte duinen dus. Maar eerst op ziekenbezoek in het Haagse. We hebben de auto in Kijkduin gezet, zijn op de fiets naar het ziekenhuis gereden en hebben na een gezellig bezoekje de oversteek naar Duindorp gemaakt. Vandaar heerlijk genoten van het prachtige weer en de omgeving. Langs de kust richting Hoek van Holland en op het parallelle fietspad terug naar Kijkduin. En dan heb je wel iets lekkers verdiend, toch? 
Smaken zullen verschillen maar in Kijkduin kozen we voor de fietsroute die met groen, toeristisch, werd aangegeven en terug namen we het alternatief. Wij zouden die terugweg eerder groen genoemd hebben!
image

Aanvulling: Het toeristische fietspad biedt zicht op de Zandmotor, een experimentele kustlijnversterking, uniek in zijn soort. Dat rechtvaardigt toch wel die groene aanduiding! En, wat smaken verschillen betreft, de tripel was voor mij 😉

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

5 gedachten over “Laatste zomerdag?”

  1. Heerlijk dit weer. Van mij mag het nog maanden zo doorgaan. Al verwacht ik dit niet direct. Maar elke zonnestraal probeer ik te pakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s