Het lieve leventje …

Het lieve leventje is weer begonnen. De Griekse goden zullen voorlopig niet meer opdraven in mijn blogs, er zijn geen vakantie-ervaringen te delen. Tijdens een gezellig ontbijt bij de SWOS namen we vanochtend afscheid van Marina, officieel vanaf morgen neemt Marjolein het stokje over. We moeten maar eens overwegen bij een volgende sollicitatieronde aan te geven dat dames, wier voornaam met Mar begint niet hoeven te reageren. Marry, Martine, Marijke, Marina en nu dus Marjolein, we willen ons nog wel eens verslikken. Onzin natuurlijk, we hebben er alle vertrouwen in dat het weer goed gaat komen.
Verder even over een aantal zaken bijgepraat en nu thuis de e-mails binnenhalen en, voor zover nodig, erop te reageren.
Intussen heeft de wasmachine haar eerste rondjes gedraaid en ligt er al wat strijkgoed te wachten. Dus maak je geen zorgen, deze jongen zal zich voorlopig niet vervelen.
Zeker ook vanmiddag niet, onze kleinzoon gaf aan dat hij oma en opa toch wel erg gemist heeft en komt straks dus even langs.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

8 gedachten over “Het lieve leventje …”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s