Pauze

Ik heb geen idee of we de komende weken over internet beschikken. In de brochure staat niet dat er wifi is. En dat is misschien maar goed ook. Even geen verbinding met de buitenwereld, ik ga het gewoon proberen. Helemaal tot rust komen, ik ga het gewoon proberen. Genieten van zon en omgeving, ik ga het gewoon proberen. 
Dus een goede kans dat je, als vaste blogbezoeker tijdelijk een ander tijdverdrijf moet zoeken. Maar kijk af en toe, je kunt niet weten. In ieder geval ben ik de dertigste weer terug en dan zal ik de draad wel weer oppakken.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

3 gedachten over “Pauze”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s