Daar gaan we weer

image

Wat moet ik nu in godsnaam met zo’n bericht?En met al die andere losse flodders? Want hoe vaak wordt het een niet door het ander gecompenseerd? En over hoeveel meer hebben we het hier eigenlijk? Wie zijn die ouderen, zij die het van een uitkering moeten hebben of degene die over een al dan niet riant pensioen beschikken? Die politici zullen misschien iets concreets voor ogen gehad hebben, ik zie het (nog) niet. Dit soort onvolledige informatie vertaal ik naar stemmingmakerij. Het is in mijn ogen bepaald onvolledig, daardoor onzinnig en vooral onnodig verontrustend. Hier is niemand mee gediend!
Trek het je gerust aan, NOS teletekst, maar ook al die andere media die dit soort shit de wereld insturen!
Mijn moeder is vandaag 93 geworden en wijs genoeg om haar tere schouders op te halen. Maar hoeveel mensen maken zich nu weer mogelijk onnodig zorgen?

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

8 gedachten over “Daar gaan we weer”

  1. Van harte gelukgewenst met de verjaardag van je mammie. Moge haar nog een gezond en een voorspoedig nieuw levensjaar gegund zijn.
    Zondag een fijne dag hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s