Zomers optimisme

Morgen een barbecue, het is al lang tevoren gepland! Het eten is in huis gehaald, er is een partytent gehuurd. Nu de meeste mensen terug zijn van vakantie kunnen we weer eens wat organiseren.
Morgen een braderie, vanzelfsprekend tevoren gepland. Er zijn heel wat mensen bij betrokken. Nu de meeste mensen terug zijn van vakantie kunnen we dit wel organiseren.
Morgen starten de nazomeractiviteiten, een tentfeest. Een week voor de scholen weer beginnen kunnen we dit wel organiseren, de meesten zijn immers terug.

Morgen verwachten we hier en daar buien, felle buien misschien.
Ik hoop dat het meevalt, voor al die mensen die in de voorbereiding zaten, die op alles rekenden behalve op die ene slechte zaterdag.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

8 gedachten over “Zomers optimisme”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s