Spanning

Ik zit, de boog kan niet altijd gespannen zijn, Mr Mercedes van Stephen King te lezen. Literair geen hoogstandje, gelukkig, er is genoeg dat mijn hoofd vult, dat van me vraagt scherp te zijn. Het is juist de reden dat ik voor een boek als dit kies.
In een van de scènes in het boek constateert de detective, de oud-rechercheur, dat Mr Mercedes, massamoordenaar, onder spanning staat, in zijn chatbericht zitten  tikfouten.
In mijn laatste twitterbericht zaten twee typefouten. Ik wijt het aan de kleine toetsjes op mijn telefoon en aan het gebrek aan tijd dat ik eraan wil besteden. Het zal wel van beide wat zijn.
Spanning? Wat is dat?

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

2 gedachten over “Spanning”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s