Vijftig tinten grijs

image

Het is weer voorbij, die mooie zomer, ik heb ’s nachts al lang weer een pyjama aan. Op deze foto is de machtsovername duidelijk zichtbaar, het najaar neemt de regie over. Op het internet zie ik de vraag voorbijkomen of er al ergens kerstmarkten zijn.
Welnee, gewoon even een dipje en we daarna nog prachtige dagen krijgen. Vorig jaar fietsten we eind oktober nog zonder jas en genoten we op een terras van ons biertje.
Het valt me op dat mensen tegenwoordig de nuance missen. Iets is zwart en anders wit. Maar dat is natuurlijk niet waar, daar hoef je vijftig tinten grijs niet voor gelezen te hebben.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

4 thoughts on “Vijftig tinten grijs”

  1. Ja, ik had het voor het eerst weer ‘koud’. Volgens mij zelfs voor het eerst dit jaar. En toch komt het blauw zich nog steeds een tel laten zien. Tussen de buien door ben ik nog veel buiten.
    Wel hoop ik op een prachtig najaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s