mijn ervaring

Quiz battle

image

Ik mag graag mijn parate kennis testen. Vaak triviale weetjes, ik weet het. Een quiz van enig niveau op de televisie volg ik wel al zal ik er niet voor thuis blijven. Op mijn tablet speel ik alleen Quiz Battle en Quiz Battle 2 wat zo ongeveer hetzelfde is. Een soort triviantvragen moet je beantwoorden en uiteindelijk moet je meer punten halen dan de tegenstrever. Omdat bepaalde velden dubbele of zelfs driedubbele waarde uitkeren bij een goed antwoord is het tactisch je route kiezen een onderdeel van het spel. Met overigens het risico dat, bij het uitblijven van een goed antwoord niet jij maar juist de tegenstander het voordeel kan pakken.
Al die andere spelletjes kunnen me gestolen worden. Voor mij geen Candy Cruch, geen twee voor twaalf, geen slimste mens. hooguit speel ik een spelletje patience tijdens een lange vliegreis.

Advertenties

4 gedachten over “Quiz battle”

  1. Oh candy crush en co op facebook… bewaar me. Eens je daarmee begint ben je voor alle dagen vertrokken. Ik pleit schuldig hoor tot ik besefte waarmee ik mijn tijd aan het verbeuzelen was… gelukkig heeft dat niet lang geduurd. Facebook is helemaal opgeschoond. Tijd voor het serieuzere werk… lol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s