Uncategorized

MH17, uit de lucht gevallen

Uit de lucht gevallen, oorzaak nog niet duidelijk. Speculeren, niemand heeft daar iets aan. Wat waarschijnlijk is, wie heeft er iets aan. Elkaar de schuld geven, ze doen maar. Tweehonderdachtennegentig slachtoffers waarvan eenhonderdvierenvijftig Nederlanders, tenminste dan want een kleine vijftig is nog niet geïdentificeerd  . Mensen die, mocht het te maken met een conflict, er niets me te maken hadden. En of het dan Nederlanders zijn of waar dan ook ter wereld vandaan komen, alleen belangrijk voor de nabestaanden is het verlies. Mijn deelneming, vanzelfsprekend, maar of je nu Nederlander bent of waar dan ook ter wereld kwam, voor iedereen.
Vanzelfsprekend, het moet uitgezocht worden, eventuele schuldigen moeten zich verantwoorden. Maar ik heb moeite met die avondvullende berichtgeving over nauwelijks iets waarover te berichten is, journalist, beperk je tot feiten, speculeren doe je maar op de beurs.

Advertenties

5 gedachten over “MH17, uit de lucht gevallen”

  1. Intriest. Groot verdriet voor heel veel mensen. Veel leed is niet te stelpen.
    En bij rampen kijk ik heel summier naar de berichtgeving. Al die gebakken lucht maakt het alleen maar erger. De eerste beelden zeggen vaak meer dan genoeg.

  2. O jee, toen mijn vader me vanmorgen attent maakte op dit voorval kwam ik echt uit de lucht vallen maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet alle dagen het nieuws volg. Ondertussen is wel al duidelijk dat er kwaad opzet mee gemoeid is… erg, héél erg. Al die onschuldige slachtoffers zeg maar en inderdaad hun nationaliteit doet daar niets aan af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s