Gladstrijken

logoTijdens het strijken van wat bloesjes en overhemden en natuurlijk mijn oranje shirt dat vanavond weer aan moet, bedenk ik de punten die ik in wil brengen bij de evaluatie van het evenement Schoonhoven opent haar deuren. Want het mag dan gezellig druk geweest zijn, er zijn altijd wel verbeterpuntjes. Valse vouwen, plooien die glad gestreken moeten worden.
Het was gezellig druk en de bezoekers vonden het leuk. Maar dat is niet genoeg voor een evenement, wil je het goed blijven doen. Voor de sleet erop komt moeten we maatregelen nemen. En dat gaan we ook doen! Na de zomervakantie willen we de voorbereiding weer starten. Hoe? De grote lijnen zijn wel gezet, de invulling moet nog komen natuurlijk. De derde editie belooft in ieder geval weer een mooie te worden.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

4 thoughts on “Gladstrijken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s