Afgesneden van de buitenwereld

Net terug van twee heerlijke dagen Zeeland, daarover later meer. Nu eerst even verklaren waarom ik mijn intentie, iedere dag een blog te posten, bijna niet waar kon maken. Bijna, want nu, het loopt al aardig richting bedtijd, toch nog even een berichtje.
We zaten twee dagen dus ver van huis en ik was zo dom mijn telefoon mee te nemen en mijn tablet thuis te laten en, andersom, wel de oplader voor de tablet, niet die voor de telefoon mee te nemen. En dat past nu eenmaal niet. Hoewel we van wifi gebruik konden maken kon ik met niet werkende hardware dus weinig uitspoken.

image

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

4 thoughts on “Afgesneden van de buitenwereld”

  1. Heb je dus echt 2 dagen kunnen genieten van al het moois dat Zeeland te bieden heeft,,dat was het enige waar je aan denken moest. heerlijk toch ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s