mijn ervaring

Pff, zomertje hoor

Het winkelwagentje is weer gevuld, dat wil zeggen, er zit in wat ik nodig heb voor de bereiding van een heerlijke maaltijd. De streepjescodes zijn gescand en op de vraag ‘Heeft U alles kunnen scannen?’ kan ik bevestigend antwoorden.
‘Wilt U voetbalplaatjes?’ Verbaasd kijk ik de toch ervaren kassière aan.
‘Voetbalplaatjes, jullie hebben toch veren? Of wacht, heb je nog een tweede baan en geven ze daar wel voetbalplaatjes bij een tientje aan boodschappen.’ Ze verschiet van kleur.
‘Die warmte, hè, vertel het maar niet verder!’
‘Natuurlijk niet, waarom zou ik?’ 😉

Terug thuis tover ik de boodschappen om in een heerlijke pasta- spinaziesalade. Gedroogde tomaatjes, pijnboompitten, een stukje Feta. Als erkend carnivoor maak ik ook nog maar wat gyros. Tja, die Grieken hebben doorgaans wat meer zomerse dagen in het jaar en daar hun maaltijden op aangepast. Gelijk hebben ze en wie ben ik om hun goede ervaringen te negeren?

Ik heb het overigens een dagje zonder computer moeten doen. Het oudje werd trager en trager, kwam nauwelijks nog in beweging. En wij ons maar ergeren. Uiteindelijk maar eens een expert ingehuurd, een oud-klasgenoot van Ivo. Het resultaat is verbluffend! Ook wat dat betreft, pff, haast niet bij te houden. Bedankt Fer, de computerexpert.

O ja, het jaarlijks terugkerende ergernisje, willen al die Havisten en VWO-ers die geslaagt zijn hun diploma onverwijld weer inleveren?

Advertenties

7 gedachten over “Pff, zomertje hoor”

  1. die veren hoef ik niet, lekker die salade, en mijn pc. is steeds updated en supersnel..Maar waarom moeten die diploma,s weer ingeleverd???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s