even serieus

De wekker, aan het werk!

Ik maak er geen gewoonte van en al helemaal niet in het weekend. Maar vanochtend ging de wekker toch weer eens af. Daar moet je dan wel een goede reden voor hebben, zul je denken. En inderdaad, dat wil zeggen, ik vind de reden goed genoeg. Niet dat het nodig was hoor, half acht, de laatste tijd ben ik dan in ieder geval wakker en vaak al op. We slapen zomer en winter met het raam open en in dit jaargetijde begint de dag voor de vogeltjes erg vroeg. Het is niet altijd een feest om daardoor gewekt te worden, toegegeven, maar als het even kan draai ik me lekker nog een keertje om. En het is altijd beter dan wakker te worden door de geluiden die onze bouwvakkende medemensen plegen te maken vanaf zeven uur, half acht.
Enfin, voor de zekerheid dus toch maar de wekker gezet.
Vanaf tien uur sta ik in buurgemeente Bergambacht op de hobbymarkt. Een van de 38 kramen is aan mij toegewezen. Ik ben er rond kwart voor negen, negen uur om mijn kraampje in te richten. Het plan is om schilderijen en mijn boeken in de etalage te zetten. En zelf ga ik lekker achter mijn schildersezel zitten en, mits er rustige momenten zijn, wat aan een nieuw schilderij werken.
De weersverwachting is veelbelovend, ik denk dat er veel volk op de markt af zal komen. Kom gerust even langs, al is het alleen voor een praatje, lijkt me leuk!

Advertenties

4 gedachten over “De wekker, aan het werk!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s