mijn ervaring

Helm op

shellToen we zaterdagavond, liever zondag, vroeg in de morgen thuiskwamen kon ik op mijn dashboard lezen dat na 36 luttele kilometertjes de tank helemaal leeg zou zijn. Een bezoek aan het dichtstbijzijnde tankstation was dus meer dan wenselijk. Nu gebruik ik de auto zeker niet dagelijks meer maar gisteren was het dan toch zover. Het vullen nam wel enige tijd in beslag en het af te rekenen bedrag stond op recordhoogte, ach, het is niet anders.
Ik loop de shop binnen, op weg naar de kassa en val midden in een gesprek van een onderhoudsmonteur en de mensen achter de kassa:
‘Vanaf 1 juni moet ik op alle tankstations van Shell waar ik werk binnen en buiten een helm dragen.’ De mensen achter de kassa reageren met een verbaasde blik, wat is dat nu weer voor een nonsens. En dan kan ik het niet laten hè: ‘Ik heb dat ook gelezen, geldt ook voor de mensen achter de kassa!’ Verbaasd werd verbouwereerd totdat de man achter de kassa het door had: ‘En voor de klanten komt er een stapel helmen te liggen die ze verplicht op moeten voor ze de slang van de pomp halen.’
En dus hebben zij weer wat om thuis te vertellen en ik heb weer een onderwerp voor een blogje, spontaan onderweg gevonden!

Advertenties

4 gedachten over “Helm op”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s