even serieus

Insomnia, de verhalenwedstrijd

Gisteren heb ik mijn verhaal, mijn inzending voor de verhalenwedstrijd van Letterrijn opgestuurd. Het verhaal lag al geruime tijd klaar, nee, half klaar. Deels uitgeschreven, deels in mijn hoofd dwalend. Dat laatste deel werd nog wel eens iets bijgeschaafd, dan koos ik voor een andere wending, wijzigde ik het plot. Maar het nam steeds vaster vorm aan en uiteindelijk heb ik het helemaal uitgeschreven. De titel bleek nog het lastigst, ik heb vlak voor het inzenden de knoop pas doorgehakt.
En dan nu maar hopen dat het verhaal sterk genoeg geacht wordt om in de nieuwe bundel opgenomen te worden.
Nee, sorry, ik vertel niet hoe het heet, noch iets over de inhoud. Ik kan slechts verwijzen naar die nieuwe bundel of, mocht ik daar onverhoopt niet inkomen naar een te zijner tijd te plaatsen post van meer dan voor mij gebruikelijke lengte.

Advertenties

10 gedachten over “Insomnia, de verhalenwedstrijd”

  1. Ik vond het een behoorlijk lastig thema dit jaar. Het is moeilijk om aan de sfeer van Allan Poe te ‘raken’. Mijn verhaal heb ik ook ingestuurd, ik ben erg benieuwd.

    1. ik plaag graag maar dit heeft een andere achtergrond, de jury moet de verhalen anoniem lezen en als ik dan op andere wijze hen informeer dan is dat niet fair. Je zult echt nog even moeten wachten 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s