Duizendste blog

Morgen post ik mijn 994e blog op WordPress. Gezien het ritme van één blog per dag ben ik dus binnenkort toe aan de duizendste. Wil je dat ik een bepaald onderwerp op mijn manier uitdiep? Heb je een schrijfopdracht? Noteer hieronder in ‘ reactie’ waarover je graag ziet dat ik schrijf. De leukste pak ik die 1000e keer op maar de andere krijgen misschien ook nog wel een beurt.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

5 gedachten over “Duizendste blog”

  1. Goed idee van Margo en Trudi….kies een schilderij .kleur mag je zelf bepalen van mij. vertel waarom je dat wilde schilderen. en misschien heel anders werd dan je bedoeld had.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s