Niets om het lijf

Vandaag negeren we de druk die door deadlines en agenda’s opgelegd wordt. Morgen is er weer een dag. En dus staat voor morgen het nodige op het programma, er moet gewerkt worden aan het jaarverslag, de informatie voor mijn nieuw te maken levensboek moet verwerkt worden, het verhaal voor Insomnia is nog niet halfweg, ik moet naar de sportschool, er ligt een strijk te wachten. En komt het morgen niet af dan gaan we dinsdag, woensdag gewoon verder. Ik laat me niet meer gek maken.
Vandaag genieten we lekker van een dagje sauna. Maar eerst een boswandeling, de paden op, de lanen in. We vragen tomtom ons de weg te wijzen naar de Veluwe en daar zien we wel verder. Als het weer een beetje meezit kunnen we het vervagende bruin, opgedaan op Lanzarote, weer een nieuwe kans geven. En verder heeft de dag gewoon niets om het lijf.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

4 gedachten over “Niets om het lijf”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s