Museumweekend #selfiemuseum

Dit weekend staan de Nederlandse musea weer in de belangstelling, het museumweekend dus! En wij kregen een voorproefje net als menig ander. Want, gebaseerd op het idee dat je musea wil bezoeken maar het er in je eigen stad of streek niet van komt, kregen we een uitnodiging als ‘ buren’  van het Zilvermuseum. De timing is niet geweldig, dit museum zit in een verbouwing en de nieuwe presentatie is er vanaf Pinksteren, vlak voor de traditionele zilverdag hier plaats vindt. Maar ja, een landelijke actie laat je niet makkelijk lopen. Dit weekend wordt er een collage gemaakt van selfies, op twitter en facebook aangeboden door museumbezoekers die zichzelf portretteren met een kunstwerk. De kans dat ik vandaag of morgen nog in een museum kom is gering dus in onze woonplaats er maar meteen een gemaakt. Het is dan ook een prachtige collectie en de nieuwe presentatie is veelbelovend!

image

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

3 thoughts on “Museumweekend #selfiemuseum”

  1. Als echte buur had ik die uitnodiging ook gekregen , maar aangezien ik er diverse malen geweest ben, en weet dat ze in een verbouwing zitten,hd ik besloten om te wachen op de nieuwste collectie..Maar half Schoonhoven was zeker wel aanwezig??!,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s