De lezer geniet

image

Soms heb ik iets anders nodig dan potlood en papier, penseel en canvasdoek of het toetsenbord. Soms hebben Carels uitingen een andere drager. Zo maakte ik een tijdje terug de lezer van krantenpapier, plakband en pijpenraggers. Genietend van een goed boek, gezeten op een stevige steen, wind in de haren, zon op het gezicht.  Het toonbeeld van rust, een voorbeeld voor mij. Maar zelden haalbaar en dat is dan ook maar weer goed.
Al heel lang ligt een gebreid lapje van ongeveer 1,5 bij 1,5 centimeter te wachten op een steen, krantenpapier, plakband en pijpenraggers. En in dit geval op satéstokjes die als breipen dienst moeten gaan doen.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

8 gedachten over “De lezer geniet”

  1. Zo, van meer dan één markt thuis me dunkt… een echte creatief 🙂 Mooi hoor – wat dat betreft heb ik overduidelijk twee linkerhanden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s