Een eigen huis, wordt vervolgd

Pff, dames, jullie vragen me wel wat! Zowel onder mijn blog van gisteren als op Facebook dringen jullie aan op een vervolg. Eerlijk gezegd was dat niet de bedoeling. Ik vond het een mooi moment om de rest aan de fantasie van de lezer over te laten. Maar ja, de klant is koning, hier nog wel tenminste. Dus ga ik nadenken over waar jullie over hadden moeten nadenken.
Nu ik dat zeg, jullie mogen natuurlijk ook een vervolg schrijven. Het is beloofd, ik zet mijn vervolg klaar en post het komende zondag. Als iemand zich geroepen voelt het verhaal ook voort te zetten, leuk! Zet het op je eigen blog of mail het me toe. Ik zal je verhaal dan ook plaatsen, respectievelijk linken. Ik ben benieuwd! Ik heb mijn richting al bepaald, tegendraads als altijd.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

7 thoughts on “Een eigen huis, wordt vervolgd”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s