Brand in de Waterhof, voorlichting bij SWOS

DSCF5619
Voordeel van de social media is dat je ook op je vakantieadres op de hoogte blijft van wat er in de Zilverstad gebeurt. Zo wisten we dat er in het seniorencomplex aan de Spoorstraat, de Waterhof, een forse brand woedde en dat er 67 bewoners geëvacueerd moesten worden. Allemaal heel vervelend voor de mensen, temeer omdat er vanwege onderzoek een verblijf van al gauw veertien dagen buitenshuis geregeld moest worden.
Wat ik niet hoorde was dat de SWOS afgelopen woensdag een door de gemeente geïnitieerde voorlichtingsbijeenkomst faciliteerde. De bewoners kregen daar het nodige te horen van gemeente, brandweer en slachtofferhulp. De SWOSmensen zorgden voor koffie en een lunch. Al met al een hele organisatie die in no time opgezet moest worden. Maar ze hebben zich kranig gedragen, ik ben trots op betrokken personeel en vrijwilligers. Zie ook het verslag op de SWOSblog.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

2 thoughts on “Brand in de Waterhof, voorlichting bij SWOS”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s