Zoek jezelf broeder …

Dat is dan vooral een oproep aan mijzelf. Waarom? Wel onder meer naar aanleiding van reacties op mijn blog van gisteren. Ik maak geen keuzes. Mijn stijl van schilderen is divers, niet in een hokje te plaatsen. Mijn keuze van onderwerpen, hetzelfde. Ik lijk met alle winden mee te draaien. En niet alleen met het penseel, ook met de pen, liever, het toetsenbord.
Welnu, ik voel me er wel bij, senang, zo je wilt. Ik pas niet in een hokje, ik geniet van alles, ik kies mijn eigen momenten, mijn eigen uitingen. Ik ga uitdagingen aan, met name mezelf opgelegd. Kan ik dit, durf ik dat?
Breng ik je daardoor in verwarring? Kun je me niet plaatsen? Sorry, neem me zoals ik ben!
Maar, hou me ten goede, dit is geen klacht naar aanleiding van reacties. Ik ben daar altijd blij mee. Dit is vooral een aanmoediging voor mezelf om op het gekozen pad te blijven.
Gisteren zond ik per e-mail een aantal schilderingen, onderwerp tulpen. Er is geen stijl in te ontdekken en ik heb ze stuk voor stuk met plezier gemaakt.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

4 gedachten over “Zoek jezelf broeder …”

  1. Ik heb er altijd moeite mee mensen in een hokje te plaatsen, meestal klopt het niet, ik houd er dan ook helemaal niet van, blijf maar lekker jezelf hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s